четвер, 17 листопада 2016 р.

Сьогодення ТРК «Рудана»


Під час відвідування ТРК «Рудана» учні 7 – В  класу поспілкувалися з співробітниками та адміністрацією каналу, ознайомилися з основними принципами журналістської роботи. 
Редактор Шевченко Надія Іванівна та старший редактор редакції інформації Юрій Гаєвський провили нам оглядову екскурсію основними студіями, де створюються основні телепроекти каналу, та розповіла історію створення телерадіо компанії «Рудана».
У травні 1990 року була заснована ТРК «Криворіжжя», а муніципальна телерадіокомпанія «Рудана» утворена 10 березня 1993-го Любоненко Ю.В. наказом тогочасного головою міськвиконкому. Наразі це найбільша в Криворізькому регіоні станція, потенційними глядачами і слухачами якої є понад один мільйон жителів міста і прилеглих районів ДніпропетровськоїКіровоградськоїХерсонської та Миколаївської областей.
Телеканал транслює на добу понад 10 годин власного виробництва, паралельно веде ефірне та цифрове мовлення. А також заробляє на рекламі. Втім ця сума не перевищує дотації з місцевого бюджету. Левову частку коштів від комерційної діяльності «Рудана», як і інші місцеві телекомпанії, отримує за трансляцію політичної реклами та агітації. Основними ж рекламодавцями є великі промислові підприємства Кривого Рогу.

Під час оглядової бесіди учні випробували себе якості журналістів взявши в Шевченко Надії Іванівни та Юрія Гаєвського інтерв’ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар